Gratis utprøving av lønningsprogrammer

Som alle i lønnssektoren, finnes det i dag et utall av ulike alternativer når man skal velge lønningssystem. Det er svært viktig å velge system og programvare ut fra behovene til den enkelte bedrift eller organisasjon, for kapasiteten som trengs for en stor bedrift er like viktig som fleksibiliteten for en liten bedrift. Her skal vi kort se litt på hvordan man kan prøve ut noen slike systemer helt uten kostnad, et godt tips dersom man vil se om en programvare passer for bedriften. Det er ikke nødvendigvis at det mest omtalte og anerkjente programmet er det som er best tilpasset din bedrifts behov.

Prøvetid på programvare på nett

Noe av det som er viktigst å huske på i en slik sammenheng er å sjekke hvor lang prøvetid man faktisk får. Noen ganger viser det seg at prøvetiden på et system bare er en uke eller to, og det er jo på ingen måte nok til å ta høyde for alle eventualiteter og finne alle mangler eller funksjonaliteter. Mange leverandører legger også inn en del sperrer av frykt for piratkopiering eller andre uhumskheter. Det er i hvert fall viktig å kunne gjennomføre minst en hel lønnssyklus, i Norge som regel en måned, før man vurderer om et slikt system holder mål. Bare da kan man virkelig bedømme om dette er en programvare som fungerer slik man ønsker.

God lønn er viktig for de fleste, men det aller viktigste er tross alt at lønnen man skal ha, blir utbetalt til rett tid hver måned. Med et godt lønningssystem kan man forsikre seg om at det skjer hver eneste måned.