Hjelp til Norlønn

Finn nyttig informasjon om lønnsbehandling

På denne siden finner du en rekke hjelpeartikler, som kan svare på noen av de spørsmålene du måtte ha når du, som bedriftseier eller regnskapsfører, skal administrere lønn.

Det er enkelt å kjøre lønn i Norlønn. Likevel kan det være nødvendig med litt hjelp innimellom. Her kan du for eksempel finne en steg-for-steg guide til, hvordan du kommer i gang med Norlønn, eller inspirasjon til å bruke nye funksjoner som kan gjøre hverdagen din litt enklere. 

Hvis du allerede har en konto i Norlønn, og trenger hjelp til et spesifikt problem, kan du alltid logge inn og skrive til de flinke folka våre i kundestøtte. De svarer kjapt og profesjonelt på alt du måtte lure på om lønnskjøring i Norlønn. 

Vi tilføyer nye artikler løpende. 

Lønnsadministrasjon (7)

Artikkel

Alt du trenger å vite om A-meldingen

A-melding

Som arbeidsgiver har du en del plikter. Én av dem er å rapportere inn opplysninger om dine ansatte og deres inntekter til myndighetene. Dette gjør du med a-meldingen. 

Artikkel

Så enkelt er det å skifte lønnsprogram

Skift av lønnsprogram Lønnskjøring Lønnsguide

Å skulle skifte lønnsprogram kan virke som en tidkrevende og vanskelig prosess for mange. Men, det trenger verken å ta lang tid eller å lage surr i bedriften din sitt regnskap. 

Artikkel

Opprett bedriften din i Norlønn

Oprettelse av bedrift Lønnsguide

Det krever nesten ingenting av deg å opprette bedriften din i Norlønn. Så snart du har aktivert kontoen din hos oss, vil du finne bedriftsopplysningene dine i systemet. Dermed trenger du ikke fylle ut alle opplysningene igjen.

Men du har også muligheten til å knytte flere firmaer til kontoen din eller endre bedriftsopplysningene på siden din. Her viser vi deg hvordan.

Artikkel

Slik opretter du en konto hos Norlønn - steg for steg

Lønnskjøring Lønnsguide Opprettelse av konto

Som kunde hos Norlønn vil du enkelt, rimelig og sikkert kunne ta deg av lønnskjøringen til medarbeiderne dine selv. Du kan enten velge å prøve lønnssystemet gratis i 30 dager, eller opprette deg som kunde med en gang. Her viser vi deg hvordan du oppretter en konto hos Norlønn – steg for steg.

Artikkel

Slik blir du klar til den første lønnskjøringen

Lønnsguide Lønnskjøring

Med Norlønn får du et brukervennlig, raskt og sikkert lønnssystem, som gjør det lett for deg å kjøre lønn til medarbeiderne dine. Men før du setter i gang med den første lønnskjøringen, har vi noen nyttige tips som vil gjøre den enda enklere.  

Funksjoner (1)

Artikkel

Så enkelt er det å kjøre lønn

Lønnsguide Lønnskjøring

Vi er opptatt av at lønnssystemet vårt skal være brukervennlig, slik at du som kunde bruker mindre tid og krefter på lønnskjøringen. Her viser vi deg hvor enkelt det er å kjøre lønn i Norlønn.

Personvernforordning - GDPR (1)

Artikkel

I 2018 skal du være klar til å overholde EUs personvernforordning

GDPR Personvernforordning Dataportabilitet Datapolitikk Persondata Databehandleravtale

Alle bedrifter har et arbeid å gjøre når den nye personvernforordningen trer i kraft. Det finnes neppe en virksomhet i Norge som er helt klar til å overholde kravene uten å gjøre visse endringer. 

Feriepenger (1)

Artikkel

Få dreisen på feriepengeutbetalingen

Feriepenger

Det kan være vanskelig å forstå seg på feriepengeutbetalingen, både for arbeidsgivere og medarbeidere, men fortvil ikke. Vi gir deg nyttig informasjon om feriepenger, og viser hvordan du enkelt og problemfritt kan kjøre feriepenger til medarbeiderne dine i Norlønn. 

Sikkerhet (1)

Artikkel

Er det sikkert å bruke et nettbasert lønnsprogram?

Databeskyttelse Persondata Nettbasert system

Det er enkelt og billig med nettbaserte lønnsprogrammer, men er det også sikkert? Norlønn har eksistert som nettsky-løsning siden 2012, og har vært i rivende utvikling siden.