Eksport av data i Norlønn

Så snart du begynte å bruke Norlønn har lønnssystemet lagret en rekke data om firmaet ditt. Det dreier seg for eksempel om opplysninger om medarbeiderne dine, arbeidsforhold og lønnsdata. Her kan du se hvordan du bestiller eksport av data fra Norlønn.

Det kan være nyttig å ha tilgang til de dataene systemet har lagret hvis du skal ha en oversikt over alle opplysningene som er tilknyttet firmaet ditt, eller hvis du skal bytte lønnssystem.

For å få tilgang til disse dataene i Norlønn, må du sende en bestilling til oss. Her viser vi deg hvordan.

 

Slik bestiller du en eksport av data fra Norlønn

Når du skal bestille en eksport av data lagret på firmaet ditt i Norlønn, går du til Firma-menyen og finner punktet ‘Eksport av data’. Når du trykker på knappen ’Send bestilling’, vil vi motta en forespørsel fra deg om å eksportere dataen som er lagret i lønnssystemet. Legg merke til at det er gratis å eksportere data frem til Norlønn lukker den 30. juni 2020.

Fra vi har akseptert bestillingen til du mottar filene med dataene, tar det 2-3 hverdager. Deretter vil du finne dem i Excel-format under menyen Lønnskjøring og menypunktet ‘ZIP rapporter’.

Bestillingen din er knyttet til den dataen som ligger på det valgte firmaet. Det vil si at hvis du har flere firma tilknyttet Norlønn-kontoen din, må du sende en bestilling fra hvert firma.

Husk å hent ut relevant data før Norlønn lukker

Norlønn lukker dessverre den 30. juni 2020. Derfor er det viktig at du får hentet ut og lagret all relevant data som du måtte trenge før systemet lukker. Fra den 1. juli vil det nemlig ikke lenger være mulig for deg å logge inn på kontoen din.

Senest 90 dager etter denne datoen vil vi slette all data fra serverne våre, med mindre dere gir oss andre instrukser i henhold til databehandleravtalen vi har inngått.

 

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

 

Kategori

Tags:

Eksport av data Persondata Veiledning