Opprett bedriften din i Norlønn

Det krever nesten ingenting av deg å opprette ett eller flere firmaer i kontoen din i Norlønn. Her viser vi deg hvor enkelt det er.

I Norlønn trenger du ikke bruke lang tid på å opprette bedriften din i systemet vårt. Så snart du har godkjent avtalevilkårene våre og opprettet en konto, kopierer vi bedriftsopplysningene dine og legger dem under ’Firma’-fanen på siden din.

Opplysningene finner du ved å klikke på menypunktet ’Firma’ i venstre side, og deretter ’Generelt’. Her ligger de viktigste bedriftsopplysningene dine, som f. eks. adresse, kommunenummer og kontaktperson.

Vi har gjort det enkelt for deg å endre denne informasjonen, dersom du skulle ha behov for det. Dette gjør du ved å fylle inn de nye opplysningene under ’Generelt’ og deretter trykke ’Lagre’. Men husk at kommunenummeret alltid skal være utfylt for å kunne fullføre endringene.

Flere bedrifter - én konto 

I Norlønn trenger du bare opprette én konto, selv om du kanskje skal kjøre lønn til medarbeidere i flere bedrifter.

For å knytte flere bedrifter til kontoen din trykker du på menypunktet ’Firma’ i venstre side, og deretter ’Generelt’.

Til venstre, under bedriftsopplysningene dine, finner du en knapp som heter ’Ny’. Når du trykker på den, får du opp et vindu hvor du kan fylle ut bedriftsopplysningene til den nye bedriften du ønsker å registrere.  

Når du har fylt inn bedriftsopplysningene kan du gå videre til ’Oppsett’. Flere av feltene på denne siden er obligatoriske, og de opplysningene du oppgir her kan ha innvirkning på lønnsberegningen, som f. eks. ferieutbetalingsmåneden, finansskatt på lønn og arbeidsgiveravgift.

Når du har utfylt feltene trykker du på ’Lagre’, og den nye bedriften din er registrert i Norlønn.

For å skifte mellom de forskjellige bedriftene i Norlønn-kontoen din, trykker du bare på rullegardinmenyen øverst på siden din og velger den aktuelle bedriften.

 Hvis du trenger hjelp til å fylle ut noen av feltene underveis, er det bare å klikke på de blå feltnavnene og det vil dukke opp en veiledning til hva de skal inneholde.

Kategori

Lønnsadministrasjon

Tags:

Oprettelse av bedrift Lønnsguide

Andre interessante artikler

Artikkel

Forstå lønnslippen fra A til Å

Lønnsslipp Lønnsguide

Norlønn gir medarbeiderne dine tilgang til deres egne nettbaserte portal, hvor de raskt, trygt og enkelt kan hente ut lønnsslippene sine. Her ser du hvordan lønnsslippen i lønnssystemet vårt typisk ser ut, og får en gjennomgang av de vanligste lønnsartene på lønnsslippen.

Artikkel

Så enkelt er det å skifte lønnsprogram

Skift av lønnsprogram Lønnskjøring Lønnsguide

Å skulle skifte lønnsprogram kan virke som en tidkrevende og vanskelig prosess for mange. Men det trenger verken ta lang tid eller å lage surr i regnskapet til firmaet ditt.

Artikkel

Slik opretter du en konto hos Norlønn - steg for steg

Lønnskjøring Lønnsguide Opprettelse av konto

Som kunde hos Norlønn vil du enkelt, rimelig og sikkert kunne ta deg av lønnskjøringen til medarbeiderne dine selv. Du kan enten velge å prøve lønnssystemet gratis i 30 dager, eller opprette deg som kunde med en gang. Her viser vi deg hvordan du oppretter en konto hos Norlønn – steg for steg.

Artikkel

Slik blir du klar til den første lønnskjøringen

Lønnsguide Lønnskjøring

Med Norlønn får du et brukervennlig, raskt og sikkert lønnssystem, som gjør det lett for deg å kjøre lønn til medarbeiderne dine. Men før du setter i gang med den første lønnskjøringen, har vi noen nyttige tips som vil gjøre den enda enklere.  

Artikkel

Ta lønnskjøringen i egne hender

Lønnsguide Lønnskjøring

Du kjenner deg sikkert igjen i at lønnskjøring kan være en tidstyv. Med Norlønn får du muligheten til å beregne lønnen til medarbeiderne dine selv. På den måten sparer du både tid og penger, og samtidig sørger vi for at du alltid oppfyller kravene til myndighetene.