Opprett bedriften din i Norlønn

Det krever nesten ingenting av deg å opprette ett eller flere firmaer i Norlønn-kontoen din. Her kan du se hvor enkelt det er.

Du trenger ikke bruke lang tid på å opprette bedriften din i Norlønn. Så snart du har godkjent avtalevilkårene våre og opprettet en konto, kopierer vi bedriftsopplysningene fra demo-kontoen din og legger dem under ’Firma’-fanen på siden din.

Opplysningene finner du ved å klikke på menypunktet ’Firma’ i venstre side, og deretter ’Generelt’. Her ligger de viktigste bedriftsopplysningene dine, som for eksempel adresse, kommunenummer og kontaktperson.

Vi har gjort det enkelt for deg å endre denne informasjonen hvis du skulle ha behov for det. Det gjør du ved å fylle inn de nye opplysningene under ’Generelt’ og deretter trykke ’Lagre’. Men husk at organisasjonssnummer, virksomhetsnummer og AGA-sonenummer alltid skal være utfylt for å kunne fullføre endringene.

Flere bedrifter - én konto 

I Norlønn trenger du bare opprette én konto, selv om du kanskje skal kjøre lønn til medarbeidere i flere bedrifter.

For å knytte flere bedrifter til kontoen din trykker du på menypunktet ’Firma’ i venstre side, og deretter ’Generelt’.

Til venstre, under bedriftsopplysningene dine, finner du en knapp som heter ’Ny’. Når du trykker på den, får du opp et vindu hvor du kan fylle ut opplysningene til den nye bedriften du ønsker å registrere.  

Når du har fylt inn bedriftsopplysningene, kan du gå videre til ’Oppsett’. Flere av feltene på denne siden er obligatoriske, og de opplysningene du oppgir her kan ha innvirkning på lønnsberegningen, som for eksempel ferieutbetalingsmåneden, finansskatt på lønn og arbeidsgiveravgift.

Når du har utfylt feltene trykker du på ’Lagre’, og den nye bedriften din er registrert i Norlønn.

For å skifte mellom de forskjellige bedriftene i Norlønn-kontoen din, trykker du bare på rullegardinmenyen øverst på siden din og velger den aktuelle bedriften.

Hvis du trenger hjelp til å fylle ut noen av feltene underveis, er det bare å klikke på de blå feltnavnene og det vil dukke opp en veiledning til hva de skal inneholde.