Slik opretter du en konto hos Norlønn - steg for steg

Som kunde hos Norlønn vil du enkelt, rimelig og sikkert kunne ta deg av lønnskjøringen til medarbeiderne dine selv. Du kan enten velge å prøve lønnssystemet gratis i 30 dager, eller opprette deg som kunde med en gang. Her viser vi deg hvordan du oppretter en konto hos Norlønn – steg for steg.

1. Les avtalevilkårene 

 

Før du oppretter en konto hos Norlønn må du godta vilkårene og betingelsene våre. Disse finner du ved å trykke på ’Konto’ til venstre i menyen og deretter velge ’Avtale’.

Øverst i dette vinduet ligger en link som heter ’Avtale Norlønn PDF’. Når du klikker på linken vil du åpne en PDF-versjon av avtalevilkårene. Vi anbefaler deg selvfølgelig å lese denne grundig før du godtar avtalen.

2. Fyll ut opplysningene om bedriften din 

Når du har lest avtalevilkårene kan du fylle ut feltene i vinduet. Dette er opplysninger om kontoinnehaveren. Under ’Navn’ skal du skrive firmanavnet. Vær oppmerksom på at alle feltene er obligatoriske bortsett fra ’Adresse 2’, ’Telefonnr.’ og ’Mobilnr.’.

3. Godkjenn avtalen og opprett en konto 

Når du har gjort dette er du klar til å godkjenne avtalen. Dette gjør du ved å trykke på knappen ’Godkjenn avtalen’ nederst til venstre.

Dette åpner et nytt vindu, der du ved å trykke ’Ja’ endelig aksepterer betingelsene våre og oppretter en konto.

Det koster ikke noe å godkjenne avtalen. Den første fakturaen fra Norlønn mottar du ikke før du har gjennomført den første lønnskjøringen din.

4. Aktiver kontoen din 

Nå har du akseptert betingelsene og vilkårene våre, og du er kun ett steg fra å kunne bruke Norlønn-kontoen din. Når du har trykt på ’Godkjenn vil du etter kort tid motta en e-post fra oss på den adressen du registrerte i punkt 2.

Her finner du en aktiveringslink, som er aktiv i 24 timer. Ved å trykke på linken fullfører du aktivering av din konto og du er klar til å bruke Norlønn.

Fakturering og saldo 

Så enkelt er det å opprette en konto hos Norlønn. Men før du setter i gang med den første lønnskjøringen din, er det greit å vite litt mer om hvordan du mottar fakturaer fra oss i Norlønn.

Du har en saldo knyttet til kontoen din, og for å få tilgang til den skal du trykke på ’Konto’, ’Generelt’ og ’Saldo’ i menyen til venstre. Rett etter at du har opprettet kontoen din vil saldoen være 0 kr.

Etter at du har gjennomført den første lønnskjøringen vil saldoen din falle til et beløp som svarer til antallet lønnslipper du har sendt ut inkludert mva.

Slik fungerer saldoen i Norlønn 

La oss vise det med et eksempel: Du har 10 medarbeidere som du har kjørt lønn til gjennom Norlønn. Prisen per lønnsslipp er 30 kr. Det betyr at inklusivt mva., som utgjør 25% av hver lønnsslipp, vil vi trekke et beløp på 375 kr for de 10 lønnsslippene.

Dette beløpet vil du motta en faktura for, som du kan finne under ’Konto’ og ’Fakturaer’. Fakturaen forfaller til betaling med det samme.

Det er viktig at du betaler dette beløpet til Norlønn innen 7 kalenderdager, ellers vil du få begrenset tilgang til Norlønn. Det vil si at du kun kan se opplysningene dine, og du vil ikke lenger ha mulighet til å legge inn nye opplysninger og utføre lønnskjøringer.

Du har også mulighet til å legge inn penger på saldoen din. Da vil du etter en lønnskjøring motta en faktura på et beløp som allerede er trukket fra saldoen din.  

Når du har fullført stegene på denne siden, kan du utfylle lønns-og medarbeiderdataene dine og gjøre deg klar til den første lønnskjøringen.

Kategori

Lønnsadministrasjon

Tags:

Lønnskjøring Lønnsguide Opprettelse av konto

Andre interessante artikler

Artikkel

Forstå lønnslippen fra A til Å

Lønnsslipp Lønnsguide

Norlønn gir dine medarbeidere tilgang til sin egen nettbaserte portal, hvor de raskt, trygt og enkelt kan hente ut sine lønnsslipper. Her ser du hvordan lønnsslippen i vårt lønnssystem typisk ser ut, og en gjennomgang av de vanligste lønnsartene på lønnsslippen.

Artikkel

Så enkelt er det å skifte lønnsprogram

Skift av lønnsprogram Lønnskjøring Lønnsguide

Å skulle skifte lønnsprogram kan virke som en tidkrevende og vanskelig prosess for mange. Men, det trenger verken å ta lang tid eller å lage surr i bedriften din sitt regnskap. 

Artikkel

Opprett bedriften din i Norlønn

Oprettelse av bedrift Lønnsguide

Det krever nesten ingenting av deg å opprette bedriften din i Norlønn. Så snart du har aktivert kontoen din hos oss, vil du finne bedriftsopplysningene dine i systemet. Dermed trenger du ikke fylle ut alle opplysningene igjen.

Men du har også muligheten til å knytte flere firmaer til kontoen din eller endre bedriftsopplysningene på siden din. Her viser vi deg hvordan.

Artikkel

Slik blir du klar til den første lønnskjøringen

Lønnsguide Lønnskjøring

Med Norlønn får du et brukervennlig, raskt og sikkert lønnssystem, som gjør det lett for deg å kjøre lønn til medarbeiderne dine. Men før du setter i gang med den første lønnskjøringen, har vi noen nyttige tips som vil gjøre den enda enklere.  

Artikkel

Ta lønnskjøringen i egne hender

Lønnsguide Lønnskjøring

Du kjenner deg sikkert igjen i at lønnskjøring kan være en tidstyv. Med Norlønn får du muligheten til å beregne lønnen til medarbeiderne dine selv. På den måten sparer du både tid og penger, og samtidig sørger vi for at du alltid oppfyller kravene til myndighetene.