Ta lønnskjøringen i egne hender

Du kjenner deg sikkert igjen i at lønnskjøring kan være en tidstyv. Med Norlønn får du muligheten til å beregne lønnen til medarbeiderne dine selv. På den måten sparer du både tid og penger, og samtidig sørger vi for at du alltid oppfyller kravene til myndighetene. 

Driver du et lite firma, som kanskje ikke har ressurser nok til å ansette en som kan ta seg av lønnskjøringen til medarbeiderne dine? Er du nødt til å ta på deg rollen som lønnsadministrator selv? 

Når du eier en bedrift, kan det timelange tastaturarbeidet og manuelle bokholderiet som ligger bak lønnskjøringen virke som en kjedelig oppgave. Med Norlønns nettbaserte lønnssystem blir det litt gøyere. Vi sørger nemlig for, at du raskt, enkelt og sikkert kan kjøre lønn til medarbeiderne dine. 

Samtidig gir vi deg muligheten til å sparre med en revisor som kan sjekke regnskapet ditt, slik at du er sikker på at du oppfyller alle kravene til myndighetene. 

Med et nettbasert lønnsprogram kan du holde styr på det meste selv 

Lønnskjøring er et uunngåelig emne i enhver bedrift, og med et nettbasert lønnsprogram er det faktisk enklere enn du kanskje tror. Vi har nemlig skreddersydd programmet vårt slik at det både passer for deg som har medarbeidere på timelønn, og for deg som heller går for 14-dagers- eller månedslønn. 

Vi har lagt en grundig guide, som hjelper deg med å taste inn alle de nødvendige opplysningene - steg for steg - slik at du er sikker på at medarbeiderne dine får lønn for arbeidet sitt. Resten fikser systemet. 

Nettbasert lønn til en fornuftig pris 

Det er lekende lett å kjøre lønn i Norlønn, ettersom alle beregningene og innberetningene skjer automatisk. Samtidig garanterer vi en sikker oppbevaring og kryptering av dataene dine, slik at de fortrolige opplysningene dine ikke ender i feil hender. 

Det skal være enkelt, effektivt og billig å kjøre lønn. Hos Norlønn koster lønnskjøringen deg kun 30 kr per lønnslipp. 

Det er veldig enkelt og uforpliktende å opprette en gratis konto. Her kan du teste systemet i 30 dager, og se hvor enkelt og raskt du kan ta lønnskjøringen i egne hender. 

Kategori

Lønnsadministrasjon

Tags:

Lønnsguide Lønnskjøring

Andre interessante artikler

Artikkel

Forstå lønnslippen fra A til Å

Lønnsslipp Lønnsguide

Norlønn gir dine medarbeidere tilgang til sin egen nettbaserte portal, hvor de raskt, trygt og enkelt kan hente ut sine lønnsslipper. Her ser du hvordan lønnsslippen i vårt lønnssystem typisk ser ut, og en gjennomgang av de vanligste lønnsartene på lønnsslippen.

Artikkel

Så enkelt er det å skifte lønnsprogram

Skift av lønnsprogram Lønnskjøring Lønnsguide

Å skulle skifte lønnsprogram kan virke som en tidkrevende og vanskelig prosess for mange. Men, det trenger verken å ta lang tid eller å lage surr i bedriften din sitt regnskap. 

Artikkel

Opprett bedriften din i Norlønn

Oprettelse av bedrift Lønnsguide

Det krever nesten ingenting av deg å opprette bedriften din i Norlønn. Så snart du har aktivert kontoen din hos oss, vil du finne bedriftsopplysningene dine i systemet. Dermed trenger du ikke fylle ut alle opplysningene igjen.

Men du har også muligheten til å knytte flere firmaer til kontoen din eller endre bedriftsopplysningene på siden din. Her viser vi deg hvordan.

Artikkel

Slik opretter du en konto hos Norlønn - steg for steg

Lønnskjøring Lønnsguide Opprettelse av konto

Som kunde hos Norlønn vil du enkelt, rimelig og sikkert kunne ta deg av lønnskjøringen til medarbeiderne dine selv. Du kan enten velge å prøve lønnssystemet gratis i 30 dager, eller opprette deg som kunde med en gang. Her viser vi deg hvordan du oppretter en konto hos Norlønn – steg for steg.

Artikkel

Slik blir du klar til den første lønnskjøringen

Lønnsguide Lønnskjøring

Med Norlønn får du et brukervennlig, raskt og sikkert lønnssystem, som gjør det lett for deg å kjøre lønn til medarbeiderne dine. Men før du setter i gang med den første lønnskjøringen, har vi noen nyttige tips som vil gjøre den enda enklere.