18 des 2019

Helga Falkum Enerhaug

Online Editor and Customer Supporter

Dette skal du tenke på før du velger lønnssystem

Det finnes mange muligheter når du skal kjøre lønn online. Så mange at det kan være vanskelig å finne fram til et lønnssystem som matcher akkurat dine behov. Her gir vi deg noen tips, slik at du er litt bedre rustet når du skal velge et nettbasert lønnssystem for bedriften din.

Vi har eksistert som nettbasert lønnssystem siden 2012, og siden den gang har det kommet flere andre lønnssystemer på markedet, som alle har sine styrker. Derfor har det blitt vanskeligere å deg som kunde å finne det helt riktige produktet. 

Vi har utviklet Norlønn for å dekke alle kravene du måtte ha til et lønnssystem - både store og små. Det enkle lønnssystemet vårt gjør det lett og sikkert for deg å kjøre lønn til medarbeiderne dine - uten at det koster flesk.

Fordeler ved Norlønn 

Fordelen ved Norlønn er at systemet vårt både egner seg til deg som skal kjøre lønn i et større firma med flere hundrede ansatte, og passer perfekt til deg som har en mindre eller sesongbetont bedrift, der kortsiktige ansettelser er en forutsetning for framgang. 

Størrelsen har noe å si 

Noen mener at størrelsen ikke har noe å si, men det har den faktisk i dette tilfellet. Norlønns lønnssystem er bygd opp på en sånn måte at du kan skreddersy bokføringen av lønnen til medarbeiderne dine, alt etter hvilke behov du har og hvor stor bedriften din er. 

Når du driver en mindre virksomhet, har du helt andre prioriteringer enn en som har flere hundre ansatte. Derfor er det viktig å velge det systemet som dekker dine behov på best mulig måte, uten at det blir en dyr affære hvor du betaler for noe du ikke trenger. 

Du kan altid opprette en gratis konto med 30-dagers prøveperiode, og her vil du raskt se hvor enkelt og problemfritt det er å kjøre lønn online. 

Det prisbevisste valg 

I bunn og grunn fungerer de fleste lønnssystem på samme måte, men leverandørene fastsetter likevel prisene sine forskjellig. 

Noen tilbyr sammensatte pakker hvor du skal betale et grunngebyr, mens andre fastsetter en bestemt pris per lønnsslipp. Derfor må du alltid huske å lese det som står med liten skrift. Du kan nemlig risikere at en del av det du trenger gjemmer på uforutsette utgifter. 

Vi vil ha gjennomsiktige priser uten skjulte gebyrer og ekstra omkostninger. Derfor kan du kjøre lønn til medarbeiderne dine for kun 30 kr per lønnsslipp. 

Tags:

Nettbasert lønnsprogram Lønnskjøring

Relaterte innlegg