18 des 2019

Helga Falkum Enerhaug

Online Editor and Customer Supporter

Er det sikkert å bruke et nettbasert lønnsprogram?

Det er enkelt og billig å kjøre lønn med et nettbasert lønnsprogram, men er det også sikkert? Norlønn har eksistert som nettsky-løsning siden 2012, og har vært i rivende utvikling siden.

Flere og flere mindre bedrifter velger et nettbasert lønnsprogram når de skal kjøre lønn til medarbeiderne sine, fordi de kan spare penger på å ta saken i egne hender. 

Norlønns konstante utvikling har skapt et nettbasert lønnsprogram som gjør det enkelt for deg å kjøre lønn, og som samtidig sikrer at du overholder alle kravene fra myndighetene. 

Et nettbasert lønnsprogram som hele tiden blir optimert

I Norlønn arbeider vi uavbrutt for å optimere brukervennligheten i det nettbaserte lønnsprogrammet vårt, slik at du unngår unødvendige problemer og feil i lønnskjøringen, og i stedet får administrert lønnen til medarbeiderne dine på en rask og sikker måte. 

Vi har alltid prioritert datasikkerheten i Norlønn. I dag bruker vi hard - og software med høy sikkerhetsstandard, som garanterer en trygg og sikker oppbevaring av personopplysningene dine i systemets egne servere og i nettskyen.

Samtidig sørger vi for at du, uavhengig av tid og sted, alltid har tilgang til dataene til medarbeiderne dine, og at du kan gi denne tilgangen videre til en revisor. 

Det sikre valget 

På midten av 1900-tallet ble det første nettsky-systemet utviklet, for deretter å bli et fast inventar i internettverdenen. Siden den gang har det skjedd viktige forbedringer av nettsky-kapasiteten. I dag inneholder nettskyen den mest moderne hardwaren og den mest innovative softwaren, for å sikre en tilgjengelighet på hele 99,9 %. 

Norlønn har som nettbasert lønnsprogram vært en del av nettskyen siden 2012, og utviklerne våre gjør en kjempejobb for å kontinuerlig optimere alle tjenesteytelserne, slik at vi kan forhindre datatyveri og angrep på lønns - og medarbeiderdataene til bedriften din. 

Nettbasert lønnsprogram som garanterer databeskyttelse

Norlønn tar seg av å sikre og oppbevare lønns - og medarbeiderdataen til bedriften din, både i egne systemservere og i nettskyen, slik at udvedkommende ikke får tilgang til de fortrolige opplysningene dine.

I tillegg kan du trygt regne med at dataene dine ikke blir gitt videre eller offentliggjort noe sted. 

Behandlingen vår av lønns - og medarbeiderdataene til bedriften din blir håndtert gjennom personopplysningsloven, og i Norlønn har vi et bestemt system som sikrer lovlig innsamling av disse opplysningene. 

Du kan derfor alltid forvente en rask, feilfri og lovlig behandling av de inntastede dataene dine i vårt nettbaserte lønnsprogram. Men husk å være oppmerksom på at du alltid har den nyeste versjonen av Firewall og antivirusprogrammer lastet ned på datamaskinen din. 

Tags:

Nettbasert lønnsprogram GDPR Datasikkerhet

Relaterte innlegg