18 des 2019

Helga Falkum Enerhaug

Online Editor and Customer Supporter

Ta kontroll over egen lønnskjøring

Du kjenner deg kanskje igjen i at lønnskjøring kan være en tidkrevende prosess. Med Norlønn kan du la lønnssystemet gjøre det meste av arbeidet. På den måten sparer du både tid og penger, samtidig som at du kan være sikker på at alt blir gjort etter boken.

Driver du et lite firma, som kanskje ikke har ressurser nok til å ansette en som kan ta seg av lønnskjøringen? Har du vært nødt til å ta på deg rollen som lønnskonsulent selv? 

Når du eier en bedrift, kan det timelange tastaturarbeidet og manuelle bokholderiet som ligger bak en lønnskjøring virke som en kjedelig oppgave. Men alt kan bli litt lettere med Norlønns nettbaserte lønnssystem. Vi sørger nemlig for en raskt, enkel og sikker lønnskjøring til medarbeiderne dine. 

Samtidig gir vi deg muligheten til å sparre med en lønnskonsulent som kan sjekke regnskapet ditt, slik at du er sikker på at du oppfyller alle kravene til myndighetene. 

Med et nettbasert lønnssystem kan du holde styr på det meste selv 

Lønnskjøring må til i ethvert firma med flere ansatte, og med et nettbasert lønnssystem er det faktisk enklere enn du kanskje tror. Vi har nemlig skreddersydd programmet vårt slik at det både passer for deg som skal kjøre lønn til medarbeidere på timelønn, og hvis de har 14-dagers- eller månedslønn. 

Vi har laget en grundig guide, som hjelper deg med å taste inn alle de nødvendige opplysningene - steg for steg - slik at du er sikker på at medarbeiderne dine får lønn for arbeidet sitt. Resten fikser systemet. 

Nettbasert lønnskjøring til en fornuftig pris 

Det er lekende lett med lønnskjøring i Norlønn, ettersom alle beregningene og rapporteringene skjer automatisk. Samtidig garanterer vi en sikker oppbevaring og kryptering av dataene dine, slik at de fortrolige opplysningene dine ikke ender i feil hender. 

Det skal være enkelt, effektivt og billig å kjøre lønn. Hos Norlønn koster en lønnskjøring deg kun 30 kr per lønnslipp. 

Det er helt uforpliktende å opprette en gratis konto. Da kan du selv teste systemet i 30 dager, og se hvor enkelt og raskt du kan ta kontroll over egen lønnskjøring. 

Tags:

Lønnskjøring Nettbasert lønnsprogram

Relaterte innlegg