Dette skriver andre om oss

Artikler om Norlønn

Finansavisen 12. juni 2019

Norlønn – det frittstående og rimelige lønnssystemet

Finansavisen har vist interesse for Norlønn. Denne gang med fokus på vår prisstruktur, som er en av markedets rimeligste. Les mer om dette i denne artikkelen fra Finansavisens BJØRN HENNING GRANDAL.

Se også hvorfor våre kunder ser det som en stor fordel med et frittstående system, fra en leverandør med lønnssystem som kjernevirksomhet.

Den store  fordelen er full integrasjon med regnskapssystemer og andre systemer, noe som fører til gode administrasjonsprosesser. Det betyr at kundene fritt kan sette sammen den produktportefølge som passer virksomhetens behov.

Les artikkelen i Finansavisen

Finansavisen 22. november 2018

Norlønn i Finansavisen

BJØRN HENNING GRANDAL fra Finansavisen har skrevet en fin artikkel om Norlønn sin vei inn i det norske markedet. Han har intervjuet oss og en av våre gode partnere om Norlønns forretningsmodell, og om hvordan den passer perfekt til deres forretning.

Du kan blant annet lese om den attraktive prismodellen, som for vår nye partner var en viktig parameter i valget av Norlønn.

Dessuten forteller Ingrid Arem Gundersen, Vice President for Norlønn, om forretningsmodellen som muliggjør den attraktive prisstrukturen, hvor det hverken er fast bindingstid eller faste kostnader for kundene.

Lønn er Norlønn sin kjernekompetanse, og vi er rettet mot de virksomheter som ikke har avanserte lønnsprosesser.

Les artikkelen fra Finansavisen

Pressemelding 1. mars 2018

Paychex kjøper Lessor Group

Norlønn er et selskap i Lessor Group. I mars kjøpte amerikanske Paychex Lessor Group.

Lessor Group tilbyr lønnssystemer i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, for små, mellomstore og store virksomheter. Tilsammen har Lessor Group over 60.000 kunder.

Les pressemeldingen her