Om oss i norlonn.no  - Om oss i norlonn.no

Vi startet dette nettstedet fordi vi fant et hull i bloggverdenen. Hvor er de gode bloggene om lønnssystemer for norske bedrifter? Dette stusset vi over i lang tid. Vi var lei av å lese amerikanske blogger hvor informasjonen dessverre ikke var overførbar til norske forhold. Til slutt bestemte vi oss for å starte et eget nettmagasin!

Er du en gründer? Driver du et firma med flere ansatte? Vi ønsker å gjøre norlonn.no til favorittnettstedet ditt om lønnssystemer. Uansett om du driver et lite AS, er interessert i økonomi eller drømmer om å være sjef i fremtiden, har vi spennende stoff å tilby deg. I tillegg til artikler om lønnssystemer skriver vi om relevant programvare, finanssystemer for små bedrifter og finans generelt. Håpet vårt er å være en god ressurs for alle som trenger oss!

Hold deg oppdatert på siste nytt

Om oss i norlonn.no 2 - Om oss i norlonn.no

Norlonn.no oppdateres regelmessig med spennende stoff om temaene vi nevnte overfor. Vi startet denne bloggen for å dele alt vi vet om lønnssystemer og finans for bedrifter. I tillegg til generelle artikler om disse temaene, ønsker vi også å holde deg oppdatert på siste nytt i bransjen. Følg oss fremover for å lese interessante artikler med tips og triks. Magasinet vil gradvis oppdateres med mer og mer stoff, så hvis du ikke er den tålmodige typen, kan du heller komme tilbake om noen måneder!

Tips oss gjerne!

Om oss i norlonn.no 1 - Om oss i norlonn.no

Selv om vi er et nisjenettsted ønsker vi å ha et variert innhold for leserne våre. Dersom det er noe du gjerne vil lese mer om kan du gjerne tipse oss i kommentarfeltet under artiklene våre. Vi setter pris på alle innspill.