Samarbeidspartnere

Norlønn integreres med de mest populære it-løsninger for små bedrifter. Her kan du se hvilke og hvordan.

Fleksibel løsning til økonomi, logistikk og ordre

Uniconta og Norlønn har inngått et tett samarbeide og kan tilby en integrert løsning for lønn, bokføring, økonomi, ordre/fakturering og lager/logistikk.

Uniconta ble lansert i Norge høsten 2017 og bak denne løsningen står Erik Damgaard som i 2002 solgte sine forretningsløsninger, Navision og Axapta, til Microsoft. Uniconta er et skybasert økonomisystem, som er etablert i flere land i Europa og Asia. Det helt spesielle med Uniconta er utnyttelsen av den aller nyeste, raskeste og sikreste teknologien som finnes i markedet, kombinert med bredde i funksjonalitet. Teknologien bak gjør at responstiden er meget kjapp.

For mer informasjon om Uniconta

Raskt og enkelt for brukerne, effektivt for administrasjonen

TravelText er for to målgrupper: Brukere som reiser, kjører og legger ut penger – og de som administrerer dette. Målet er å forenkle, redusere tidsbruk og overholde frister.

Registrering underveis

Brukerne kan lage reiseregningen underveis. De kan ta bilder av kvitteringer, legge inn summen og beskrive hva både reisen og utgiften gjelder. Reiseregningen blir på sekunder sendt inn fra en egen APP på mobil eller direkte i nettleseren på PC eller MAC.

Traveltext regner ut dietten for deg direkte i programmet. Vi har alltid oppdatert riktige satser pm du følger statens satser, skattefrie satser eller egendefinerte satser. 

Pioner innen digitale økonomistyringssystemer

Finago er en pioner innen digitale økonomistyringssystemer og ønsker å hjelpe sine kunder med å smarte og effektive løsninger.

Produktfamilien inkluderer alle typer løsninger for digital økonomistyring som bedrifter og regnskapsbyråer trenger.

Vi tilbyr våre kunder digitale økonomistyringssystemer og relaterte tjenester gjennom enkle og oversiktlige avtaler.

For mer informasjon om Finago