Vil vi fa lonn i bitcoin i fremtiden 2 920x425 - Vil vi få lønn i bitcoin i fremtiden?

Vil vi få lønn i bitcoin i fremtiden?

Alle som jobber med lønningssystemer, vet at det har vært store endringer de siste tiårene. Stadig nye løsninger med programvare, banker, og mye annet gjør at det stadig er noe nye å lære. Men nå kan det se ut til at en enda større endring er på trappene, dersom vi skal tro noen av tidens spåmenn og teknologiske profeter. Det kan nemlig se ut til at bitcoin og andre former for kryptovaluta kan få en viktig plass i lønnssystemene etter hvert. Dette vil utvilsomt bli en stor endring for oss alle, så lå oss se litt på hvordan slik valuta fungerer og hvordan den eventuelt kan passe inn i et lønnssystem.

Kryptovaluta og fremtiden

Mange har sikkert lest jevnlig om de stadig nye rekordene i kursen på bitcoin og lignende valutaer, selv om kursen her som med alle former for aktiva går opp og ned. For å få med seg alt som skjer i kryptoens verden, kan man følge med på nettsider som 1bitcoin for å lese det aller siste. Ingen kjenner selvfølgelig hva fremtiden vil bringe, men ved å følge med på det som skjer kan man danne seg et bilde av hvordan ting virker.

Mange tror nå at bitcoin er fremtidens lønn, særlig i globale bedrifter som har store utgifter i ulike valutaer. Det vil gjøre det mye enklere å kunne lønne arbeidstakerne uten å forholde seg til en lang rekke forskjellige valutaer fra euro og dollar til kroner og pund. Bitcoin er også en transparent form for valuta som vil gjøre det veldig greit å regne ut skatt og lignende.